Интернет Маркетинг

Защо е необходимо да имаме личен уебсайт?

Наличието на личен уебсайт, който съдържа вашата биография, информация за контакт и портфолио, е чудесна стратегия за представяне на вашата професия, визия и открояване от всички останали кандидати. В наши дни създаването на личен уебсайт е лесно и удобно начинание.
Познавам разработчици на софтуер, писатели на свободна практика, консултанти и счетоводители, които разрастват бизнеса си изцяло от уста на уста. По мое мнение всички те биха имали огромно улеснение и предимство като представят с какво се занимават и как това би било от полза на отсрещната страна.

Предимствата на уебсайта като цяло се въртят около изграждането на вашия бизнес и всичко за него по-достъпно.

  • Ресторантите споделят менюта и часовете на отстъпка.
  • Софтуерните компании споделят демонстрации на програмите, които създават и обясняват как помагат на хората с тях.
  • Търговците на дребно споделят продукти и правят лесно закупуването с едно или две щраквания.
  • Консултантите споделят своя опит и успешни казуси.

Не е задължително да имате бизнес, за да си направите личен уебсайт, ако искате да се наложите като Експерт в дадена област. Личният уебсайт има свободата да бъде много обширен и ангажиращ.Той ви позволява включването на снимки, работни образци и отзиви от ваши работодатели или клиенти.
„Ако включвате свои снимки в уебсайта си, уверете се, че те са висококачествени. Това е изключително важно за първото впечатление, което вашите уеб посетители (и потенциални работодатели или клиенти) ще имат от вас.
Помислете за ключовите неща, които бихте искали да видят новите уеб посетители. Това може да включва резюме на вашето CV, кратко био и дори списък на местата, на които сте били представени, или компании, за които сте работили. Ключът при тази стъпка е да се покаже само най-подходящото съдържание.

Как да започнете?

Препоръчвам ви да използвате самостоятелно хостваната версия на WordPress, хостинг чрез Siteground.
Искате помощ с графичен дизайн? „Canva.com. Canva е чудесна (и безплатна) за създаване на собствени елементи на графичен дизайн (включително банери за изображения, заглавия и т.н.). 
Най-доброто време за започване на изграждане на уебсайт беше вчера, но второто най-добро време е днес.

Регистрирай се за Безплатния мини курс: Създай Собствен Уебсайт с WordPress (подходящ за хора без технически опит или умения). Ще имаш достъп до Фейсбук група, където ще качваме всички тренировки и лайф видеа, докато изградим твоя сайт стъпка по стъпка.

Коментари