Безплатен Мини Курс: Създай Личен Уебсайт с WordPress

Кой е Славчо?

 

Здравейте! Аз се казвам Славчо Пипин и съм Facebook и Имейл маркетинг консултант с вече 2 години опит в онлайн пространството.
Ако имате Facebook профил, има голяма вероятност да сте виждали или кликвали на Facebook реклама, която е правена от мен..
В последните две години имах удоволствието да консултирам над 30 бизнеса за това как да използват Facebook за бизнес цели.
Цялото това знание и практически опит ме правят един от най-проспериращите и добри Facebook и Имейл маркетинг консултанти в България, който може да помогне на вашия бизнес да привлече повече фенове, повече трафик и повече продажби.
Как мога да ви помогна да постигнете целите си?
Чрез създаване на успешни рекламни кампании и фокусиране върху изграждане на дългосрочна Фейсбук стратегия, която да помогне на бизнеса да стане уникален в своята ниша.
Изграждане на доверие у потенциалните клиенти и превъщането им в реални клиенти.
Фокусирам се не само върху генерирането на единична продажба от клиент, а и върху изграждането на процес, който ще накара клиента да се върне и купи отново.. и отново.
Ако искате да изградите дългосрочна Facebook и Имейл маркетинг стратегия, която да ви носи нови фенове, качествен трафик и повече продажби в дългосрочен план..

То аз съм вашият човек!

Препятствията не бива да ви спират. Ако стигнете до стена, не се връщайте назад и не се предавайте. Помислете как да я прескочите, да я съборите или да я заобиколите.